استاندار گیلان با اشاره به عرضه آرد به میزان کافی، بر لزوم کاهش نیافتن زمان و میزان پخت نان تأکید کرد و گفت: در راستای اجرای مطلوب طرح هوشمندسازی یارانه‌های نان سنتی، بایستی نانوایی‌های فاقد پروانه کسب یا آنهایی که دارای پروانه منقضی شده هستند؛ تا پایان خرداد ماه جاری تعیین تکلیف شوند.

به گزارش مهر گیلان-سدالله عباسی عصر امروز (یکشنبه) در جلسه کارگروه تنظیم بازار، کمیته اقدام مشترک تنظیم بازار و قرارگاه شهید حاج صادق امانی گیلان با محوریت آرد و نان، ضمن تسلیت به خانواده‌های داغدیده حادثه آبادان و اظهار همدردی با مردم استان خوزستان به ویژه شهر آبادان افزود: نانوایی های فاقد پروانه و خبازی هایی که پروانه فعالیت آنها منقضی شده ، تا پایان خردادماه مکلفند برای تعیین تکلیف پروانه فعالیت خود ، به اتحادیه ها و اصناف مراجعه کنند. وی ادامه داد: در شهرستان‌ها و بخش ها، فرمانداران و بخشداران با کمک اداره‌های صمت ، جهاد کشاورزی و ارتباط با اداره غله و اصناف ، در خصوص مشخص شدن وضعیت این نانوایی ها اهتمام ویژه داشته باشند. استاندار گیلان با تاکید بر فراهم کردن زیرساخت‌های لازم برای اجرای صحیح طرح هوشمند سازی یارانه‌های نان سنتی، خواستار همدلی و همکاری همه دستگاه‌ها شد. دکتر عباسی بیان داشت: از ۱۶ خردادماه؛ نانوایی‌های استان که واجد شرایط هستند، می‌توانند با نصب کارت‌خوان‌های تعریف شده، آماده اجرای طرح هوشمندسازی شوند. وی یادآور شد: به اندازه کافی گندم و آرد در استان ذخیره‌سازی شده و هیچ تغییری در قیمت نان سنتی اتفاق نمی افتد و یارانه مابه التفاوت به نانوایی ها پرداخت خواهد شد. نماینده عالی دولت در گیلان خاطرنشان کرد: سازوکارهای لازم ، اندیشیده شده و سامانه های کاملا هوشمند طراحی ، اجرایی و رصد می شوند تا از قاچاق، کم فروشی، گران فروشی و احتکار جلوگیری به عمل آید. وی با بیان اینکه تمامی نانوایی ها تا پایان خردادماه باید به دستگاه کارت‌خوان یارانه مجهز شوند، افزود: در این مرحله به نانوایی های متصل به این سامانه با توجه به میزان فروش روزانه، ۱۵ درصد یارانه از سوی دولت پرداخت می شود. استاندار گیلان با تصریح اینکه در بعد نظارتی با کمک بسیج اصناف و بهره‌مندی از همه ظرفیت ها در کنار مردم هستیم، خطاب به فرمانداران تاکید کرد: با توجه به عرضه آرد به اندازه کافی، به هیچ وجه زمان و مقدار پخت نباید در شهرستان ها کاهش یابد. دکتر عباسی همچنین به مسئولان تأکید کرد با توجه به فصل کشاورزی و نیز حضور گردشگران در استان، نان باکیفیت و مورد نیاز مردم عرضه شود. وی رضایت مندی مردم را مورد تأکید قرار داد و گفت: همه مسئولان  پای کار مردم هستند و در تلاشند با مدیریت و نظارت، فضایی فراهم شود تا از قاچاق و هدر رفت یارانه ها جلوگیری شود. در این جلسه هریک از اعضا مطابق با دستور جلسه، مطالبی مطرح و علی صادقی عضو هیات مدیره و نماینده تام الاختیار بانک سپه کشور در امور مدیریت آرد و نان نیز در خصوص چگونگی اجرای طرح هوشمند سازی یارانه‌های نان سنتی سخن گفت.