مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی گیلان با اشاره به روند توسعه ی زیرساخت شهرک های صنعتی در استان از حمایت ها و خدمات گسترده مختص به صنایع مستقر در شهرک ها و نواحی صنعتی خبر داد. حمایت ها و خدمات گسترده مختص به صنایع مستقر در شهرک ها و نواحی صنعتی مدیرعامل شرکت شهرک های […]

مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی گیلان با اشاره به روند توسعه ی زیرساخت شهرک های صنعتی در استان از حمایت ها و خدمات گسترده مختص به صنایع مستقر در شهرک ها و نواحی صنعتی خبر داد.

حمایت ها و خدمات گسترده مختص به صنایع مستقر در شهرک ها و نواحی صنعتی

مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی گیلان با اشاره به روند توسعه ی زیرساخت شهرک های صنعتی در  استان از حمایت ها و خدمات گسترده مختص به صنایع مستقر در شهرک ها و نواحی صنعتی خبر داد.

به گزارش مهر گیلان ، طهمورث لاهوتی اشکوری مهم ترین مزایای استقرار صنایع کوچک و متوسط در سطح شهرک ها و نواحی صنعتی را مستثنی بودن از قانون شهرداری ها و عدم نیاز به کسب مجوزهای جداگانه از ادارات و سازمان های مختلف عنوان کرد و افزود: پرداخت هزینه های انتفاع از تأسیسات به صورت نقد و اقساط، صدور مجوز ساخت و ساز بنا و گواهی پایان کار در حداقل زمان، واگذاری اداره شهرک ها پس از بهره برداری به شرکت های خدماتی، کاهش هزینه های سرمایه گذاری به دلیل استفاده از خدمات مشترک سازمان دهی شده توسط شهرک های صنعتی از جمله راه دسترسی، آب، برق، مخابرات، گاز طبیعی و تصفیه خانه مرکزی فاضلاب از دیگر مزایای استقرار شرکت های صنعتی – تولیدی در شهرک ها و نواحی صنعتی است.

 وی با اشاره به فراهم بودن امکانات جانبی مورد نیاز برای تولید از قبیل بانک، بیمه، آتش نشانی، مراکز خدمات فناوری و کسب و کار در شهرک ها و نواحی صنعتی و آماده بودن امکانات زیربنایی به منظور تسریع در احداث واحدهای صنعتی با کاهش قیمت تمام شده، خاطر نشان کرد: امکان اجاره و خرید کارگاه های کوچک و پیش ساخته با هدف تسریع در بهره برداری و اشتغال زایی، تهیه زمین مناسب برای اجرای طرح های صنعتی با توجه به مکان یابی و طراحی انجام شده مطابق با اصول فنی و مهندسی و آخرین روش های شهرک سازی، ایجاد شرایط برای هم افزایی صنایع مستقر در شهرک ها و نواحی صنعتی، فراهم شدن زمینه های مناسب برای ایجاد شبکه ها و خوشه های مرتبط یک صنعت در محدوده شهرک ها و نواحی صنعتی، استفاده از خدمات نرم افزاری (مشاوره ای فنی، مدیریتی و …) و نیز برخورداری از مراکز خدمات فن آوری و کسب و کار، از دیگر مزیت های استقرار صنایع در شهرک ها و نواحی صنعتی به شمار می رود.

لاهوتی اشکوری در ادامه با بیان وجود ۳۶ شهرک و ناحیه مصوب در گیلان گفت: هم اکنون از این تعداد ۳۳ شهرک و ناحیه صنعتی در دست بهره برداری قرار دارند و از این تعداد نیز  ۱۴ شهرک و ناحیه صنعتی به شرکت های خدماتی واگذار شده است.

رئیس هیأت مدیره شرکت شهرک های صنعتی گیلان افزود: هم اکنون یک هزار و ۷۴۴ هکتار عرصه، در اختیار شهرک های صنعتی قرار دارد که فازهای عملیاتی در یک هزار و ۲۷۳ هکتار از آن انجام شده است.

وی در ادامه تصریح کرد: از مجموع عرصه هایی که فاز عملیاتی آنها به انجام رسیده است، ۷۲۳ هکتار عرصه آماده واگذاری به سرمایه گذاران است و تاکنون ۴۸۶ هکتار از آن طی یک هزار و ۴۶۴ مورد قرارداد به سرمایه گذاران و متقاضیان احداث واحدهای صنعتی واگذار شده است.

وی همچنین از بهره برداری ۸۰۶ واحد از مجموع قراردادهای واگذاری زمین به متقاضیان خبر داد و افزود: ۶۵۸ واحد نیز در مرحله ساخت و ساز و تجهیز ماشین آلات قرار دارند.

 لاهوتی با اشاره به سهم اشتغال بیش از ۱۴ هزار نفری در واحدهای صنعتی مستقر در سطح شهرک ها و نواحی صنعتی گفت: تاکنون ۸ هزار و ۶۳۲ میلیارد ریال برای احداث و تجهیز واحدهای صنعتی در حال بهره برداری سرمایه گذاری شده است.

 وی با اشاره به حمایت مالی از صنایع مستقر در شهرک ها نواحی صنعتی از ارائه تسهیلات به این واحدها خبر داد و گفت: تاکنون۱۳۲ میلیارد ریال در قالب اعطای تسهیلات به واحدهای صنعتی در گیلان پرداخت شده است همچنین از محل صندوق ضمانت سرمایه گذاری صنایع کوچک نیز ۱۷۳ میلیارد ریال به واحدهای صنعتی تعلق گرفته است./ انتهای پیام