به نقل از واحد روابط عمومی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گیلان، فرهاد دلق پوش در جلسه ستاد مبارزه با احتکار در محل این سازمان، اظهار داشت: همانگونه که در خصوص میزان صادرات کالا از گمرک استعلام می شود…  به گزارش مهر  گیلان، فرهاد دلق پوش در جلسه ستاد مبارزه با احتکار در محل […]

به نقل از واحد روابط عمومی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گیلان، فرهاد دلق پوش در جلسه ستاد مبارزه با احتکار در محل این سازمان، اظهار داشت: همانگونه که در خصوص میزان صادرات کالا از گمرک استعلام می شود…

 به گزارش مهر  گیلان، فرهاد دلق پوش در جلسه ستاد مبارزه با احتکار در محل این سازمان، اظهار داشت: همانگونه که در خصوص میزان صادرات کالا از گمرک استعلام می شود امکان استعلام کالای وارداتی نیز از گمرکات جهت پیشگیری از احتکار میسر است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گیلان با اشاره به اینکه هرگونه امتناع از فروش کالای وارد شده تخلف محسوب می شود، گفت: در شش ماهه نخست بیش از ۴۲۲ میلیون دلار با وزن ۶۶۰ هزار تن واردات انواع کالا از طریق گمرکات به گیلان انجام شده است.

وی خاطرنشان کرد: در نیمه نخست امسال بیش از ۲۰۷ میلیون دلار با وزن ۴۲۳ هزار تن کالا شامل محصولات معدنی؛ سیمان، سنگ ساختمانی، آجر و سرامیک آهک و محصولات نساجی شامل؛ البسه، پارچه توری و محصولات پلاستیکی و صنایع غذایی نظیر؛ بیسکویت، کلوچه و انواع نوشیدنی ها به کشورهای حاشیه خزر و آسیای میانه صادر شده است که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل از نظر ارزش دلاری ۶۳ درصد افزایش داشته است و از نظر وزنی نیز ۱۲۶ درصد رشد داشته ایم.

دکتر دلق پوش با ابراز گلایه از برخورد جزیره ای با کالاهای مظنون به قاچاق یا احتکار اظهار داشت: جهت جلوگیری از تضییع حقوق تولید کنندگان و حفظ جایگاه کارآفرینان لازم است به صورت فنی و هماهنگ موارد با مشارکت دستگاه های عضو ستاد احتکار بررسی و سپس تدابیر لازم اتخاذ و اجرایی گردد.

وی قاطعیت برخورد با محتکران را بدون بهم ریختن نظم و امنیت عمومی باعث افزایش اعتماد و همکاری مردمی دانست و عنوان کرد: نهادینه کردن اعتماد عمومی و صحت عمل در سوژه های نظارتی رویکرد اصلی ستاد مبارزه با احتکار باشد. ضمن برهم زدن امنیت محتکران واقعی، فراهم نمودن آرامش فعالان صحیح العمل اقتصادی مد نظر باشد./  انتهای پیام