رئیس اداره پارک ملی بوجاق از جلوگیری از پرواز پاراگلایدرها در آسمان پارک ملی بوجاق همزمان با شروع فصل مهاجرت پرندگان در این پارک ملی خبر داد.

مهر گیلان / رئیس اداره پارک ملی بوجاق از جلوگیری از پرواز پاراگلایدرها در محدوده این پارک هم‌زمان با آغاز فصل مهاجرت پرندگان خبر داد و گفت: هرگونه فعالیت پروازی در این منطقه حفاظت‌شده ممنوع است.

باقری‌پور با اعلام این خبر اظهار داشت: «در هفته جاری، در دو نوبت از فعالیت‌های پروازی-آموزشی پاراگلایدرها در پارک ملی بوجاق ممانعت به عمل آمد. این اقدامات با هماهنگی و دستور قضایی و با همکاری نیروی انتظامی صورت گرفت و ادوات پروازی ضبط و تحویل مراجع قانونی شد.»

وی با اشاره به آغاز فصل مهاجرت پرندگان به تالاب‌ها و سواحل پارک ملی بوجاق افزود: «این منطقه، به‌عنوان نخستین پارک ملی خشکی–دریایی کشور، از اهمیت زیست‌محیطی بسیار بالایی برخوردار است و هرگونه فعالیتی که آرامش زیستگاه پرندگان مهاجر را مختل کند، با برخورد قانونی مواجه خواهد شد.»

رئیس اداره پارک ملی بوجاق با تأکید بر ممنوعیت مطلق گردشگری ماجراجویانه و آفرودی در این منطقه تصریح کرد: «بر اساس قوانین حفاظت از محیط زیست، هرگونه ورود و فعالیت غیرمجاز به این محدوده اکوسیستمی ممنوع است.»

وی در پایان از همیاران طبیعت و دوستداران محیط زیست خواست در صورت مشاهده فعالیت‌های پروازی، موتوری یا آفرودی در منطقه، مراتب را در اسرع وقت به یگان حفاظت پارک ملی بوجاق اطلاع دهند.