۴۵ درصد گوشت مرغ تولید شده در گیلان به استان های دیگر به ویژه تهران صادر می شود به گزارش مهر گیلان ،حدود نیمی از مرغ تولیدی گیلان به استان های دیگر صادر می شود . توانمندی گیلان در تولید گوشت مرغ معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی گیلان امروز گفت : در برنامه تولید […]

۴۵ درصد گوشت مرغ تولید شده در گیلان به استان های دیگر به ویژه تهران صادر می شود
به گزارش مهر گیلان ،حدود نیمی از مرغ تولیدی گیلان به استان های دیگر صادر می شود . توانمندی گیلان در تولید گوشت مرغ معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی گیلان امروز گفت : در برنامه تولید گوشت سفید جهاد کشاورزی گیلان ، قرار بود امسال ۱۲۰ هزار تن مرغ تولید شود که تا کنون ۱۰۸ هزار تن از این مقدار تولید شده است.
آقای بنیادی افزود : پیش بینی شده است تا پایان این ماه ، میزان تولید گوشت سفید در گیلان به ۱۲۰ هزار تن برسد.
وی گفت : ۴۵ درصد این مقدار گوشت مرغ به استان های دیگر به ویژه تهران صادر می شود.
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی گیلان با بیان اینکه گیلانی ها نگران مرغ شب عید خود نباشند افزود : تا کنون سه هزار و ۱۰۰ تن مرغ در گیلان ذخیره شده است که اواخر اسفند توزیع می شود.
آقای بنیادی افزود : تاکنون ۵۷ تن گوشت قرمز نیز ذخیره شده است.
وی در ادامه به قیمت گوشت و مرغ در بازار اشاره کرد و گفت : قیمت گوشت قرمز گرم در بازار بر پایه ۳۵ هزار تومان ، مرغ زنده ۵ هزار تومان و مرغ پرکنده در فروشگاه ها ۷ هزار و ۴۰۰ تومان است./ انتهای پیام / صدا سیما