دومین دوره آموزشی یک روزه قصه گویی گیلکی با حضور استاد ناصر وحدتی، نویسنده، هنرمند، پژوهشگر و آهنگساز فولکلور گیلانی و جمعی از کتابداران گیلان در سالن اجتماعات اداره کل کتابخانه های عمومی استان برگزار شد. به گزارش مهر  گیلان، در این دوره آموزشی یکروزه که در ادامه دوره های آموزشی قصه گویی گیلکی در […]

دومین دوره آموزشی یک روزه قصه گویی گیلکی با حضور استاد ناصر وحدتی، نویسنده، هنرمند، پژوهشگر و آهنگساز فولکلور گیلانی و جمعی از کتابداران گیلان در سالن اجتماعات اداره کل کتابخانه های عمومی استان برگزار شد.

به گزارش مهر  گیلان، در این دوره آموزشی یکروزه که در ادامه دوره های آموزشی قصه گویی گیلکی در سال۱۳۹۶ و با حضور دکتر هادی نوری؛ مدیرکل کتابخانه های عمومی استان، زهرا بدن آرا؛ معاون توسعه کتابخانه ها و امور همکاری ها، کتابداران کتابخانه های استان و مسئولین ستادی برگزار شد، در خصوص جنبه های مختلف قصه ها و متل های گیلکی مطالبی بیان شد.
استاد ناصر وحدتی قصه های گیلکی را دارای منزلت و مقام بسیار والایی در فرهنگ این سرزمین عنوان و حفظ بسیاری از این قصه های بومی را بدست پدران و مادرانمان و از طریق سینه به سینه عنوان کرد. این پژوهشگر گیلانی قصه ها را تنها ابزار انتقال فرهنگ های بومی اصیل در گذشته و حال دانست و بر ضرورت پاسداشت دقیق و بدون تغییر این میراث گرانبها تاکید کرد.
نویسنده و آهنگساز مطرح گیلانی در ادامه این دوره آموزشی به بیان شیوه های مختلف قصه گویی برای سنین مختلف پرداخت و با خوانش برخی از معروفترین قصه ها و متل های گیلانی این دوره یکروزه را به پایان برد.
گفتنی است اداره کل کتابخانه های عمومی استان گیلان پیش از این نیز با هدف پاسداشت فرهنگ بومی و محلی و آشنایی کتابداران استان گیلان با فرهنگ غنی گیلان اقدام به برگزاری این دوره آموزش کرده بود./ انتهای پیام