مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی گیلان گفت : در یک شهرستان اگر ما یک شهرک صنعتی بزرگ و قابل قبول داشته باشیم بهتر از این است که چندین موقعیت داشته باشیم. ایجاد نواحی و شهرک صنعتی باید با تفکر توسعهی صنعتی اتفاق بیفتد مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی گیلان گفت : در یک شهرستان اگر […]
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی گیلان گفت : در یک شهرستان اگر ما یک شهرک صنعتی بزرگ و قابل قبول داشته باشیم بهتر از این است که چندین موقعیت داشته باشیم.
ایجاد نواحی و شهرک صنعتی باید با تفکر توسعهی صنعتی اتفاق بیفتد
به گزارش مهر گیلان ، طهمورث لاهوتی اشکوری در خصوص نیاز یا عدم نیاز به احداث شهرک های صنعتی در استان گیلان بیان داشت : چون گیلان به لحاظ طولی طولانی است این شرایط سخت است و مهاجرت نیروی کار تبعاتی را با خود به همراه دارد و این تمرکز جمعیت در یک نقطه چالشبرانگیز است. پس نمیتوان گفت که ایجاد شهرکهای صنعتی در شهرستانهای مختلف ضروری نیست ، بلکه این یک سیاست درستی بود که اتفاق افتاد و کاملا ضروری است .
وی در ادامه بیان داشت : به نظر من در یک شهرستان اگر ما یک شهرک صنعتی بزرگ و قابل قبول داشته باشیم بهتر از این است که چندین موقعیت داشته باشیم. اگر قرار است ما برای یک موقعیت زیرساخت آماده کنیم یک سری هزینهها ثابت است و این هزینههای ثابت با تعدد شهرکها افزایش مییابد.
طهمورث لاهوتی اشکوری در خصوص نیاز به ترسیم یک برنامه هدفمند در هر شهرستان بیان داشت : ما نیاز به چشمانداز برای ترسیم توسعه صنعتی در استان داریم و البته باید در گذشته این اتفاق میافتاد و برای یک شهرستان از یک موقعیت صنعتی و یا موقعیتهایی در جوار یک شهرک صنعتی در شهرستان که کاربری ندارند برای توسعه آن موقعیت استفاده کرد.
وی در ادامه بیان داشت : ایجاد نواحی و شهرک صنعتی باید با یک تفکر توسعهی صنعتی اتفاق بیفتد یعنی پتانسیل منطقهای را نگاه کنیم مثلا سمت غرب آستارا دارای پتانسیل خوب در امر صادرات است اما زمین کافی در یک شهرستان برای یک شهرک متمرکز وجود ندارد.
رئیس هیئت مدیره شرکت شهرک های صنعتی گیلان در خصوص برخی از شهرستانها که دارای مزیت سرمایهگذاری بیشتر هستند بیان داشت : ما به دنبال ایجاد شهرک در شهرستانهایی هستیم که پتانسیل سرمایهگذاری در آنها وجود دارد. باید زمینهای ایجاد شود تا سرمایهگذاران را به سمتی سوق دهیم که هم موجب آبادانی مناطق شده و هم بتوانند در توسعه استان نقش داشته باشند و همچنین در جاهایی تاسیس شود که دارای توجیه اقتصادی و سرمایهگذاری باشد.
وی در پایان به اهمیت و جایگاه ایجاد برنامه، هدف و راهبرد در اجرایی شدن برنامههای پیش رو بیان داشت : ما باید با توجه به برنامه عملکرد سازمان در مجامع و شاخصهای اجرایی و بر اساس برنامه تایید شده سازمان پیش برویم. و در سال گذشته به دنبال همین موضوع رفتیم. بحث شاخصهای اختصاصی و عمومی که مورد ارزیابی است و ما در سال جاری در همین محور حرکت کرده و مطابق برنامه پیش رفتهایم و قطعا توجه به برنامه و نظارت بر عملکرد در برنامه خیلی میتواند کمک کند تا مجموعه صنعتی استان پیشرفت خود را بر اساس نیازهای خودش انجام دهد و انجام کار صرفا ملاک نیست ولی این سبب میشود که ما نتوانیم با اهداف برنامه توسعه صنعتی استان پیش برویم چون در سطح کلان وزارت صنعت، معدن و تجارت یک برنامه راهبردی را ترسیم کرده و سازمان صنایع کوچک هم یک برنامه برای شرکتهای خودش تعریف میکند و نیز مکلف هستیم مطابق برنامه حرکت کرده تا به هدف نهایی برسیم چون انحراف از برنامه موجب میشود به هدف نهایی نرسیم./انتهای پیام
این مطلب بدون برچسب می باشد.
Δ