استاندار گیلان از پشتیبانی از عزم تولیدکنندگان برای رشد ظرفیت تولید گوشت مرغ خبر داد و تاکید کرد که همه دستگاه‌های متولی باید برای تحقق رونق تولید در جهت توسعه اشتغال، حمایت های لازم را انجام دهند.

به گزارش مهر گیلان-دکتر اسدالله عباسی در بازدید از کشتارگاه صنعتی سپیدرود رشت، به سهم ۱۰ درصدی گیلان  در تولید مرغ، دام و طیور کشور اشاره و آن را یکی از مزیت‌های نسبی تولیدات استان ذکر و خاطرنشان کرد: در حال حاضر روزانه حدود ۵۵۰ تن مرغ در گیلان تولید می‌شود که نزدیک به ۲۵۰ تن در گیلان، توزیع و مابقی به استان‌های تهران و البرز ارسال می‌شود.  وی با بیان اینکه باید کل فرآیند زنجیره تولید از جوجه کشی تا کشتار را در گیلان داشته باشیم و موانع را برطرف کنیم، افزود: بایستی از تهیه تا تولید خوراک مرغ نیز در استان باشد که خوشبختانه عزم و اراده خوبی برای افزایش ظرفیت تولید استان وجود دارد.  نماینده عالی دولت در گیلان بر لزوم بهره‌گیری از تمامی امکانات در جهت استفاده حداکثری از ظرفیت تولید مرغ تأکید و با یادآوری بازدید هفته گذشته خود از یک واحد جوجه کشی تصریح کرد: باتوجه به سیاست‌های دولت مبنی بر اختصاص ارز ۴۲۰۰ تومانی ، باید تلاش کنیم تا با حمایت از تولیدکنندگان قیمت جوجه‌های یک‌روزه و نرخ‌گذاری آن به ثبات برسد.  وی با اشاره به اینکه در حال حاضر مانعی در بخش تولید و عرضه نداریم، خاطرنشان کرد: در این مسیر با ابزارهای حمایتی و تسهیلاتی تولیدکنندگان را تشویق می‌کنیم تا ظرفیت تولید را توسعه دهند.  استاندار گیلان با بیان اینکه تولیدکنندگان باید با حمایت دستگاه‌های متولی به افزایش میزان تولید و رونق آن دلگرم باشند، گفت: با افزایش تولید، توسعه مرغداری‌ها و کشتارگاه ها ، شاهد ارتقاء میزان اشتغال جوانان خواهیم بود.