جلسه مدیریت بحران ، پیش از ظهر امروز به ریاست فرماندار شهرستان رشت و حضور سایر مسئولین ذیربط در محل فرمانداری تشکیل شد. به گزارش مهر گیلان ، سیروس شفقی ، فرماندار شهرستان رشت ضمن تسلیت ایام فاطمیه و تقدیر از زحمات مسئولین در خدمت رسانی به مردم در بارش اخیر برف ، با اشاره […]
جلسه مدیریت بحران ، پیش از ظهر امروز به ریاست فرماندار شهرستان رشت و حضور سایر مسئولین ذیربط در محل فرمانداری تشکیل شد.
به گزارش مهر گیلان ، سیروس شفقی ، فرماندار شهرستان رشت ضمن تسلیت ایام فاطمیه و تقدیر از زحمات مسئولین در خدمت رسانی به مردم در بارش اخیر برف ، با اشاره به ورود سامانه بارشی ، طی چند روز آینده به شهرستان رشت ، اظهار داشت: این سامانه بارشی ، بسیار به سامانه قبلی شباهت دارد که وقوع پاره ای از مشکلات در چند روز گذشته ، باعث شد که همه دستگاهها درگیر آن بحران شده و نقیصه های موجود مشخص شدند.
وی افزود: واقعیت این است که امروزه برف با اقلیم گیلان عجین شده و باید سیاستگذاری شهرستان نیز بر اساس همین موضوع قرار گرفته و شهرداری ها نیز خدمات رسانی خود را با در نظر گرفتن این موضوع ، سامان دهی نمایند.
شفقی ادامه داد: پس از بارش برف باید مشکلات مربوط به یخبندان نیز مدیریت شود.
فرماندار شهرستان رشت با اشاره به تجاربی که از بحرانهای گذشته در دنیا وجود دارد ، گفت: عملیات مقابله با بحران، تنها بر عهده دولت نیست و نقش گروههای جامعه در کاهش خسارات و تلفات بسیار پررنگ است .
وی افزود: اگر در هر جامعه ای پیش از وقوع بحران ، برنامه های متناسب با آن تدوین شده باشد ، یقینا مشکلات کمتری در این بخش وجود خواهد داشت و هر کجا افزایش مشارکت مردم در کنار هم افزایی مسئولین دیده شود ، در دقایق اولیه وقوع بحران ، مدیریت آن صورت خواهد گرفت.
فرماندار شهرستان رشت با اشاره به پرهیز از چالشها و حاشیه ها در زمان وقوع بحران، اذعان داشت: با توجه به اینکه در این مواقع همه ی دستگاهها قصد خدمتگزاری دارند ، ورود به اینگونه چالشها و فضاهای تخریبی ، بسیار فرسایشی بوده و در امر خدمتگزاری به مردم ، تاثیر منفی خواهد گذاشت.
وی افزود: اگر در حال حاضر، با انباشتگی مشکلاتی در جامعه مواجه هستیم که تا امروز بدان پرداخته نشده است ، با پرهیز از گلایه و تحت حمایت دولت تدبیر و امید ، به حل آن مشکلات خواهیم پرداخت تا انشا… برای آیندگان ، مسیر هموار شود.
فرماندار شهرستان رشت با اشاره به استفاده از مشارکت عمومی در مواقع خاص در بسیاری از کشورهای دنیا ، افزود: در همین کلانشهرهای ما ، سازمانهای مردم نهادی به نام “دوام” وجود دارند، که هدف آنان آموزش تعدادی از اهالی مناطق و محلات ، برای مواقع بحران است.
وی ادامه داد: در همین شهرستان خودمان ۸۰ و اندی روستای بالای یک هزار نفر جمعیت داریم و چنانچه طرح آموزش اهالی برای هر روستا در مواقع بحران پیاده سازی شود ، می توانیم از نیروهای زیادی در این مواقع بهره ببریم.
فرماندار شهرستان رشت همچنین گفت: در گذشته ، تعدادی از پایگاههای بسیج بعضی از بسیجیان متعهد را برای مواقع بحران آموزش دادند که در بحران برف سالهای گذشته از عملکرد عالی آنان بهره برداری نمودند.
شفقی ضمن تقدیر و تشکر از دهیاری ها که از کمترین امکانات، بهترین بهره برداری را می کنند ، اذعان داشت: دهیاری ها می توانند از تعاونی ها یا بخش خصوصی متناسب با حجم کاری خود، دستگاههایی را اجاره نموده و انشا… میزان هزینه کرد آنان از اعتبارات موجود پرداخت خواهد شد.
وی ادامه داد: دهیاران عزیز باید زیر نظر بخشداران ، به فکر دپوی نمک نیز بوده و تعمیرکارانی را برای تعمیر و تامین قطعات اتومبیل مسافران ، مستقر کنند.
فرماندار شهرستان رشت ، با اشاره به مبحث بیمه ی عمومی ماشینهایی که در مواقع بحران فعالیت می کنند، اذعان داشت: این موضوع از طریق مدیریت بحران استانداری حل و فصل شده است.
شفقی ضمن تاکید بر به شناخت کامل از تمام محورهای موجود ، گفت: دستگاههای موجود در همه محورها تقسیم خواهند شد و از این دستگاهها، در بخش خصوصی نیز استفاده خواهیم نمود.
وی افزود: ممکن است مسئولیت برخی از محورها ، به جای استفاده از توان ماشین آلاتی ، به سپاه واگذار شود.
فرماندار شهرستان رشت، در اختیار نهادن یک برنامه و ماموریت مدون و تعریف شده از سوی بخشداران به فرماندهان بسیج را در حل و فصل این بحران بسیار ضروری دانست و افزود: در این صورت است نتیجه مطلوب حاصل می شود.
وی همچنین افزود: شهرداران و بخشداران ، حتما نقشه ی محورهای درگیر در این بحران را در اختیار داشته و امکانات خود را در قسمتهایی با اولویت بالاتر ، مستقر نموده و برای این کار از زمان بندی غافل نشوند.
فرماندار شهرستان رشت با اشاره به تشویق مردم به بیمه نمودن خانه های خویش ، اظهار کرد : ۲۴ ساعت طلایی داریم و باید عزیزانی را که ممکن است ساختمان آنها در بارش برف دچار آسیب شود، به سمت این مهم هدایت کنیم.
وی تجهیز خودروهای امدادی به طناب ، بیل و سایر لوازم را ضروری دانست و افزود: بارگیری و سنگین کردن کامیون ها برای جلوگیری از لیز خوردن و انسداد جاده نیز بسیار موثر خواهد بود.
شفقی همچنین گفت: مسئولین و مدیران محترم ذیربط نیز، جهت دسترسی آسان، حتما پاوربانک یا باطری اضافه موبایل، با خود همراه داشته باشند.
وی با بیان اینکه مدیریت نانوایی ها و توزیع آرد و تأمین نفت و گاز در دستور کار قرار گیرد، گفت: با نانوایی هایی که احساس مسئولیت نکرده و نان پخت نکنند، برخورد جدی صورت خواهد گرفت.
فرماندار رشت حضور مدیران را ، از پنجشنبه تا پایان بارش برف در محل های خدمت ، بسیار ضروری دانست و افزود: به تشخیص بخشداران ، چنانچه نیاز باشد ، از تردد اتومبیلها در برخی جاده ها جلوگیری خواهد شد./ انتهای پیام
این مطلب بدون برچسب می باشد.
Δ