در مراسمی چهارمین پل مکانیزه مخصوص عابرین پیاده با حضور دکتر سیدمحمدعلی ثابت قدم شهردار رشت, مهندس فرامرز جمشیدپور معاونت حمل و نقل و امور زیربنایی شهرداری, فاطمه شیرزاد سخنگو شورای اسلامی شهر رشت, سمیه رستگار مدیر منطقه سه شهرداری و جمعی از کارکنان مجموعه مدیریت شهری و شهروندان رشت در محل جنب هلال احمر […]

در مراسمی چهارمین پل مکانیزه مخصوص عابرین پیاده با حضور دکتر سیدمحمدعلی ثابت قدم شهردار رشت, مهندس فرامرز جمشیدپور معاونت حمل و نقل و امور زیربنایی شهرداری, فاطمه شیرزاد سخنگو شورای اسلامی شهر رشت, سمیه رستگار مدیر منطقه سه شهرداری و جمعی از کارکنان مجموعه مدیریت شهری و شهروندان رشت در محل جنب هلال احمر رشت افتتاح شد.n1
به گزارش مهر گیلان ،در این مراسم دکتر سید محمدعلی ثابت قدم با اشاره به افتتاح ۷۰ پروژه شهری طی ۱۹ ماه اخیر اظهار داشت : امروز شهرداری رشت با کمک و حمایت اعضای محترم شورای اسلامی علاوه ارائه خدمات زیربنایی با پرداختن به موضوعاتی چون انجام خدمات فرهنگی , احداث پارک و ارتقا سرانه فضای سبز حمل و نقل و ایجاد معابر سعی در خدمات رسانی بهینه به شهروندان دارد.

شهردار رشت با اشاره به نگاه جامعه جهانی مبتنی بر انسان محوری در مدیریت شهری است , خاطرنشان کرد : با توجه به اینکه انسان رکن اصلی توسعه است در این مسیر باید به تمامی انسانها از اقشار و سنین مختلف چه آنانی که دارای مشکلات جسمی و حرکتی است و…. توجه داشت و برای آنان شهری بدون مانع و آسیب در فضاهای عمومی شهری ایجاد کنیم.

وی افزود: اگر طالب سلامت محور هستیم باید به تمامی مقوله ها همچون کاهش آلاینده های زیست محیطی درون شهری و برون شهری و ارتقا فرهنگ جمع آوری زباله به روش تفکیک از مبدا و… توجه داشته باشیم.

دکتر ثابت قدم آماده شدن بستر انسان محور را زمینه ساز داشتن شهری با توسعه پایدار دانست و گفت: امروز در حوزه سرمایه گذاری در زمینه تعویض ناوگان حمل و نقل خصوصی تاکسی با تکیه برتوان منطقه آزاد انزلی درصدد تقویت ناوگان درون شهری برآمده ایم.

وی افزود: با تقویت ناوگان درون شهری علاوه بر توسعه و ارتقا درآمد تاکسی داران گامی بلند در ایجاد رشت به عنوان شهری گردش پذیر برای شهروندان و دیگر هموطنان برداشته خواهد شد.

شهردار رشت از راه اندازی مرکز کنترل ترافیک توسط شهرداری در آینده نزدیک خبر داد و اذعان داشت : گام های اولیه در حوزه زیرساخت فیبر نوری و ایجاد سیستم پایش های تصویری و ترافیکی مبتنی بر نگاه انسان محور نیز در مجموعه مدیریت شهری برداشته شده است .

مدیر ارشد شهرداری رشت کسب تندیس خشت طلایی در سومین دوره جایزه جهانی خشت طلایی تهران، شهر رشت در محور معماری، شهرسازی وحفظ میراث فرهنگی را نتیجه مشارکت شهروندان و همراهی و همکاری اعضای شورا و همکاران شهرداری برشمرد و اظهار داشت: با ارتقاء این مشارکت در آینده نزدیک شاهد اتفاقات بهتری در این شهر خواهیم بود.

کسب تندیس خشت طلایی رامرهون زحمات دکتر ثابت قدم و همکاران مجموعه مدیریت شهری هستیم / تقدیر از مودیان خوش حساب در مراسم های آتی شهرداری و شورا

فاطمه شیرزاد سخنگوی شورای اسلامی شهر رشت نیز با حضور در این مراسم با گرامیداشت یاد و خاطره شهید حسین فهمیده و شهدای بسیج دانش آموزی اذعان داشت: کسب تندیس خشت طلایی در حوزه مدیریت شهری با ایجاد پیاده راه فرهنگی با رویکرد هویت های ملی را مرهون زحمات دکتر ثابت قدم و دیگر همکارانشان در حوزه مدیریت شهری هستیم.

وی با اشاره به راه اندازی چهارمین پل مکانیزه عابر پیاده در سطح شهر خاطرنشان کرد: این پل با کاهش حوادث ایمنی شهروندان را در تردد عرض خیابان به همراه خواهد داشت.

سخنگوی شورای اسلامی شهر رشت با اشاره به افدامات شایسته شهرداری در حوزه عمران شهری یادآور شد: امید است در آینده نزدیک شاهد افتتاح پل مکانیزه عابر پیاده در نقاط کم برخوردار شهری باشیم.

فاطمه شیرزاد از تقدیر مودیان خوش حساب در مراسمات آتی مجموعه مدیریت شهری و شورا خبر دادو گفت: شهرداری در ازای عوارضی که از مردم دریافت میکند خدمات رسانی انجام میدهد لذا امید است شهروندان نیز همکاریهای بیشتری را با مناطق داشته باشند.

سخنگوی شورای اسلامی شهر با تاکید بر نیاز مبرم شهر رشت به سرمایه گذار تصریح کرد: ما انتظار داریم که سرمایه گذاران در حوزه ترافیکی نیز ورود کنند لذا امید است با ایجاد و استقرار دفتر سرمایه گذاری در رشت شاهدتقویت ناوگان عمومی شهر باشیم.

احداث ۲۰ دستگاه پل عابر پیاده تا پایان سال

مهندس جمشیدپور با تبریک به مناسبت موفقیت شهردار رشت در کسب تندیس خشت طلایی در جشنواره سومین دوره جایزه جهانی خشت طلایی تهران اظهار داشت: با حضور دکتر ثابت قدم در شهرداری رشت طی دوسال اخیر انقلاب بزرگ در حوزه عمران و توسعه شهر رشت رخ داده است.

معاون حمل و نقل و امور زیربنایی شهرداری رشت نصب تابلوهای تبلیغاتی BMS, احداث پل عابر پیاده و احداث ایستگاه های اتوبوس را سه پروژه به طریق سرمایه گذاری در حوزه حمل و نقل برشمرد و تصریح کرد : ۱۰۰ دستگاه تابلوی BMS بر روی چراغ های راهنمایی نصب شده که دستگاه ها و سازمان های گوناگون از این فضای تبلیغاتی بهره بر داری می کنند.

وی افزود : براساس مطالعات انجام شده پیش بینی احداث ۴۳ دستگاه پل عابر پیاده در سطح شهر صورت گرفته که از این تعداد ۱۴ دستگاه پل عابر پیاده راه اندازی و مورد بهره برداری قرار گرفت.

جمشیدپور در خصوص جزییات پل عابر پیاده هلال احمر , گفت : این پل به طول ۳۶ متر و عرض و حاشیه دو متری و ارتفاع ۶متر ی از کف آسفالت در یکی از نقاط پرخطر شهر قرار دارد.

وی از احداث ۲۰ دستگاه پل عابر پیاده در سطح شهر تا پایان سال خبر داد و یادآور شد : با راه اندازی این پل ها و نصب تابلوهای تبلیغاتی علاوه بر پرداخت هزینه پیمانکار سود حاصل از تبلیغات به شهردا ی نیز برخواهد گشت.

تبدیل شهر رشت به یک شهر نمونه و بسیار زیبا در سطح کشور در آینده نزدیک

سمیه رستگار مدیر منطقه ۳ شهرداری با اشاره به اینکه پل عابر پیاده هلال احمر به صورت مشترک در محدوده منطقه یک و سه به بهره برداری خواهد رسید گفت: در شرایط کنونی هر دو هفته یک بار شاهد افتتاح یک پروژه در شهر هستیم و این مهم میسر نیست مگر با همراهی و همکاری مدیریت دکتر ثابت قدم , اعضای شورای شهر معاونین و مدیران شهری که تمام هم و غم و تلاش خود را در ارائه خدمات بهینه تر شهری جمع کرده اند.

مدیر منطقه سه شهرداری یادآور شد: در آینده ای نه چندان دور شهر رشت به شهری متفاوت, بسیار زیبا و مثال زدنی در کشور تبدیل خواهد شد./انتهای پیام