با پیگیری نماینده مردم شهرستان آستارا در مجلس شورای اسلامی و تلاش دانشگاه علوم پزشکی، دستگاه سی‌تی‌اسکن بیمارستان شهید بهشتی آستارا مجدداً راه‌اندازی شد.

مهر گیلان / با پیگیری‌های مستمر دکتر ولی داداشی، نماینده مردم آستارا در مجلس شورای اسلامی و دکتر محمدتقی آشوبی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، دستگاه سی‌تی‌اسکن بیمارستان شهید دکتر بهشتی آستارا پس از تعمیرات اساسی، از تاریخ ۲۷ مرداد ۱۴۰۴ به چرخه خدمت‌رسانی بازگشت.

این دستگاه که به دلیل نیاز به تعمیر و تعویض قطعه برای مدتی از ارائه خدمات بازمانده بود، با تلاش‌های بی‌وقفه مدیریت دانشگاه و پیگیری‌های نماینده محترم، مجدداً راه‌اندازی و آماده خدمت‌رسانی به همشهریان عزیز شد.

این اقدام مهم، گامی مؤثر در جهت ارتقای خدمات تشخیصی در شهرستان آستارا محسوب می‌شود.

روابط عمومی دانشگاه، ضمن قدردانی از صبوری مردم و کادر درمانی بیمارستان در طول این مدت، از همکاری و تلاش‌های دکتر داداشی برای بهبود زیرساخت‌های سلامت استان سپاسگزاری می‌کند و این پیگیری‌ها را الگویی ارزشمند برای توسعه خدمات سلامت در گیلان می‌داند.