در راستای ارتقای سلامت و امنیت غذایی در استان، دانشگاه علوم پزشکی گیلان اجرای کامل طرح سورتینگ و بسته بندی برنج در گیلان را مورد بررسی قرار داد. به گزارش مهر گیلان ؛ دانشگاه علوم پزشکی گیلان، در راستای ارتقای سلامت و امنیت غذایی در استان، در جلسه ای با حضور معاونت غذاو دارو، مدیر […]
سورتینگ (Sorting) اصطلاحی به معنای درجه بندی و دسته بندی محصولات است. محصول برنج از فرآورده های تولیدی کشاورزی استراتژیک در استان گیلان می باشد که حجم وسیعی از تامین و امنیت غذایی مصرف کنندگان و همچنین اشتغال پایدار در ارتباط مستقیم با نحوه تولید، بسته بندی و عرضه به بازار محصول مذکور در سطح استان و کشور می باشد که تاکنون حدود ۵۰ واحد آن از اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان موفق به اخذ پروانه بهداشتی ساخت و شناسه نظارت کارگاهی شده اند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
Δ